Kennis maakt het verschil.

Vemoflex is een industriële dienstverlener die een wezenlijke bijdrage aan de bedrijfsvoering van haar klanten en fabrikanten wil leveren.  Het hiervoor noodzakelijke innovatie vermogen vraagt, naast een hoogstaand en compleet assortiment, ook een hoog opleidingsniveau.

Kennis van de markt

Onze klanten kan men terugvinden in de chemie, de petrochemie, de metaalindustrie, de farmacie, de machinebouw, de industriële reiniging, enz...  De jarenlange intense medewerking met klanten uit verschillende industrietakken heeft geleid tot een uitstekende kennis van deze markten, elk met hun specifieke noden.

Kennis van de producten

Onze diepgaande kennis van producten en hun eigenschappen delen wij met onze klanten, via internet, catalogi, informatiebulletins, nieuwsFLASH, enz...

Kennis van de applicaties

Onze ervaring in verschillende markten heeft voor heel wat applicatiekennis gezorgd.  Het probleem ter plaatse analyseren en oplossen, voorstellen bespreken samen met de klant.

Kennis van veredeling van producten

Slangen assembleren, koppelingen produceren, slangen en koppelingen lassen... al deze productieactiviteiten voeren we uit in onze werkplaatsen.

Logistieke dienstverlening

Om de inkoop voor onze afnemers zo efficiënt en economisch mogelijk te maken, analyseren wij voor hen zowel het administratieve als fysieke deel van het logistieke proces.

 
VEMOFLEX, THE MISSING LINK
Vemoflex nv - Z5 Mollem 191 ? 1730 Asse ? Belgium ? Tel. +32 2 454 01 90 ? Fax: +32 2 452 89 31 ? info@vemoflex.be
Created by: TwistedMinds.be with TYPO3